Carpaccios
A pioneer on the beef carpaccio market with its patented procedure and presentation (brevet no.: 9906742 of 25/05/1999), for 17 years Jean Routhiau has been providing unrivalled expertise.
![race_angus_en](/media/race_angus_en_1.png)
![race_charolais_en](/media/race_charolais_en_1.png)
![race_salers_en](/media/race_salers_en_1.png)
Origin: France
Frozen
![Traiteur Surgelé & Carpaccios 100% français](/media/traiteur_surgele_amp_carpaccios_100_francais.jpg)
Flavour through selection of the best muscles
Flavour through fine slicing
Bénéfices convives
- Flavour through selection of the best muscles
- Flavour through fine slicing
BENEFITS FOR RESTAURANTS
![ICON05-50](/media/icon05_50.png)
![ICON01-50](/media/icon01_50.png)
![ICON02-50](/media/icon02_50.png)
![ICON06-50](/media/icon06_50.png)
For cold starters or main courses presented on plates.
Rosettes or rectangles
![Traiteur Surgelé avec des Carpaccios fabriqués et produits en France](/media/traiteur_surgele_avec_des_carpaccios_fabriques_et_produits_en_france.jpg)
![Traiteur Surgelé & Carpaccios 100% bœuf de race](/media/traiteur_surgele_amp_carpaccios_100_buf_de_race.jpg)
For your salads, sandwiches and meal trays.
Strips or single slices
![Carpaccios 100% bœuf français](/media/carpaccios_100_buf_francais.jpg)
![Carpaccios fabriqués & produits en France 100% pur bœuf](/media/carpaccios_fabriques_amp_produits_en_france_100_pur_buf.jpg)